x


AutoComplete not working properly in MonoDevelop

Hi,

it seems that the AutoComplete in my MonoDevelop doesn't work properly. It responds to stuff like "public", "string" and such just fine. But if I try to type, let's say "GameObject" or "Time", it doesn't have any suggestions. It knows the names and objects, when I complete the word myself, but it isn't helping me with suggestions, as it should.

It applies to both my PCs (one running WinXP and the other Vista). I've tried restarting the program, reinstalling it and the sync option in Unity.. And probably other things as well, but I just don't know what to do about it at this point.

So my question is; how do I fix my AutoComplete?

Thanks :-)

more ▼

asked Jan 22, 2012 at 10:05 PM

Croddy gravatar image

Croddy
1 3 2 2

Anyone have a solution? I've had this since the 3.5 upgrade. Even with new projects and reinstalling.

This (http://codethatworks.blogspot.co.uk/2009/10/how-to-fix-monodevelop-code-completion.html) seems to only be for Macs.

Apr 24, 2012 at 10:11 AM Stardog
(comments are locked)
10|3000 characters needed characters left

0 answers: sort voted first
Be the first one to answer this question
toggle preview:

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 524.3 kB each and 1.0 MB total.

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Topics:

x791
x47

asked: Jan 22, 2012 at 10:05 PM

Seen: 1696 times

Last Updated: Apr 24, 2012 at 10:13 AM