x


Rocks moving

I have painted some rocks on my terrain as a detail mesh with render mode set to 'vertex lit'. For some strange reason the rocks move as if by the wind. If I change the alpha value of healthy color and the dry color to zero the affect reduces but they still move. Setting it to render mode 'grass' and alpha again to zero stops them swaying but of course this effects the color. Any idea how I can get 'vertex lit' working without the movement?

more ▼

asked Oct 26 '11 at 01:57 AM

Robon gravatar image

Robon
238 8 12 20

Does the terrain engine assume that all detail meshes are supposed to be grass? I've never experienced this one!

Oct 26 '11 at 02:47 AM syclamoth

I get the behavior in some of my projects but not other even when importing the same scene into all projects. I think there is some other project setting effecting it seeing as the scenes are identical.

Oct 26 '11 at 03:15 AM Robon

It happens to me the same. :-( . I don't know why. I've got to experiment a bit more with it.

Oct 26 '11 at 07:50 AM jorgon

Did anyone ever get a fix for this?

Nov 07 '11 at 03:50 AM Robon

post comments only as COMMENTS please, thanks

May 03 '13 at 10:20 AM Fattie
(comments are locked)
10|3000 characters needed characters left

0 answers: sort voted first
Be the first one to answer this question
toggle preview:

Up to 2 attachments (including images) can be used with a maximum of 524.3 kB each and 1.0 MB total.

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Topics:

x32
x13
x7

asked: Oct 26 '11 at 01:57 AM

Seen: 1013 times

Last Updated: Feb 19 at 08:25 AM